Vi hade sett framemot att anordna vår första officiella freestyle- och HtMtävling i augusti, men pga covid-19 har vi nu behövt ställa in den tävlingen. Därför har vi beslutat oss för att köra en inofficiell digital tävling istället!

Anmälan är öppen fram till 30 juni 2020

Tävlingsperioden är mellan 15 juni – 31 juli (inom dessa datum kan du filma ditt bidrag) senast 31 juli 2020 vill vi ha din film

Resultaten presenteras 16 augusti 2020

Du anmäler till den aktuella klassen enligt reglerna (samma klass som du skulle anmält vid en officiell tävling), du anmäler dig via formuläret som länkas här: https://forms.gle/SajSTqZKNUbtgyqF6

Efter anmälan är inskickad via formuläret och du fått bekräftelsen ”tack för din anmälan” så swishar du 100 kr/start till oss på 123 173 36 09.

Därefter tar du med din telefon, kamera eller vad som för att filma ert tävlingsbidrag. Viktigt här är att du i början av inspelningen visar vilket datum det är (genom att visa via telefon, tidning eller ett papper där du skrivit datumet på). Vi accepterar inte klipp där man skrivit datumet via datorn eller klippt in datumet. Då vi vill ha klipp som är filmat inom tävlingsperioden.

Efter du har filmat ditt tävlingsbidrag så skickar du din film till oss på kontakt@lulehu.se

Sedan är det bara att vänta till tävlingsperioden är slut och våra domare har bedömt ert program.

Tävlingen kommer att dömas av auktoriserade domare, Sabine Åström och Sara Guldbacke.

Vi kommer att lägga ut på våra sociala medier vinnarna i respektive klass med filmklipp och poäng samt att vi kommer redovisa samtliga resultat på hemsidan med poäng. Du får mailat kommentarer och poäng till den e-post du uppgav i anmälan.

Vi vill tacka våra sponsorer som sponsrar oss med fina priser till denna tävling!

Stort tack till