Träningar med hundungdom!

  • -

Träningar med hundungdom!

Category : Okategoriserade

Den 24 november drar vi igång med inomhusträningar, det är bokat fram till februari och om intresset finns så fortsätter vi efter det tills de går att vara ute igen.

Vi kommer ha ett förutbestämt tema varje vecka, men naturligtvis får man träna vad man vill i mån av plats. Träningarna kommer inte att vara ledda utav någon av oss, utan ni får själv komma överens om upplägg på träningen. Det kommer alltid att finnas en ansvarig på plats. I länken nedan ser ni alla träningstillfällen och vilket tema vi kommer att köra.
Det kostar 70 kr att delta och anmälan är bindande. Såväl medlemmar som icke medlemmar är välkomna, men medlemmar har förtur. Max 6 platser, och minst 4 anmälda krävs för att träningstillfället ska bli av. Betalning sker via swish, nr 123 173 36 09, och ska vara inne senast 3 dagar före träningstillfället. Kolla dock så att det är minst 4 anmälda innan ni betalar så att det inte blir inställt.
Varmt välkomna!

Allmänna deltagarkrav för Luleå hundungdom

Allmänna deltagarkrav för Luleå Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Luleå Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället om inte annat anges

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.