Kurser

Helgen är för dig mellan 6 och 25 år som är intresserad av att testa på populära hundsporter med din hund! Tillsammans testar vi på hundsporter som rallylydnad, agility, nosework och spår. 

Med detta vill vi inspirera fler till att göra mer med sina hundar, oavsett om det är din egen eller familjens hund. Det kommer finnas olika stationer där du och din hund får prova på enkla moment inom de olika sporterna med hjälp av ledare, vi äter sedan lunch tillsammans och i slutet av helgen kommer vi ha en tipspromenad!

Var noga med att ha din hund kopplad under hela helgen och låt den inte hälsa på någon annan hund utan att först ha frågat ägaren. Det enda du behöver ha med dig är din hund, koppel och belöning till hunden. Vuxna är varmt välkomna att följa med! Barn under 15 år måste ha vuxet sällskap med sig under hela helgen.

När? Lördag och söndag 21-22 Augusti 2021
Klockan? 10:00-14:00 båda dagarna
Kostnad? 100 kr/person för medlemmar i Luleå Hundungdom och 100 kr för icke-medlemmar.
Plats? Luleå Brukshundsklubb,
Skidbacksvägen 44, Måttsund

Anmälan sker via Studiefrämjandets hemsida länk: kommer snart!
Max 10 deltagare (exkl. vuxet sällskap).
Sista anmälningsdag är 27 juni 2021.
Frågor? Maila kontakt@lulehu.se
Om du har förkylningssymptom meddela oss via mailen ovan så återbetalar vi dig din anmälningsavgift.


Allmänna deltagarkrav för Luleå hundungdom

Allmänna deltagarkrav för Luleå Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Luleå Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället om inte annat anges

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.